X
    Categories: Balık ve Deniz Ürünleri

Palamut Tava Tarifi

palamut-tava-tarifi

Palamut Tava Tarifi

Kaç Kişilik: 2

Hazırlama Süresi: 10 Dakika

Pişirme Süresi: 25 Dakika

Yumuşacık ve sıcak olduğunda üstüne tanımayacağım bir balık olan palamut tava yapalım. Nefis bir lezzet olduğunu çok içten bir şekilde söylüyorum. Hemen palamut tavanın nasıl yapıldığını öğrenelim.

Malzemeler

  • 2 tane palamut
  • 1 bardak un
  • 2 bardak çiçek yağ

Palamut Tava Tarifinin Yapılışı

  1. Balıklarımızı halka biçiminde doğruyoruz. Palamutlarımızı una buluyoruz ve unun fazlasını silktikten sonra tavamıza 2 bardak çiçek yağını koyup palamutlarımızın her iki yüzümü de kızartıyoruz. Pişen palamutlarımızı kağıt havlu üzerine koyalım ki fazla yağı süzülsün.

Not

Palamutlarımız servise hazır, afiyet olsun.

duygu: