X
    Categories: Pratik TariflerPratik Tatlı TarifleriTatlı TarifleriSütlü Tatlı Tarifleri

Karpuzlu Dondurma Tarifi

Karpuzlu Dondurma Tarifi

Karpuzlu Dondurma Tarifi

Kaç Kişilik: 2-4

Hazırlama Süresi: 10 Dakika

Pişirme Süresi: 5 saat

Ramazan, yaz aylarına geldiğinden beri tatlılar hep soğuk tercih ediliyor. Bu sene de en sıcak ve en uzun günlerin olduğu haziran ayında Ramazan tatlısı olarak dondurma seçildi. Sizlere pratik, doğal, serinletici, ferahlatıcı karpuzlu dondurma tarifi veriyorum 😉

Malzemeler

  • 4 dilim karpuz
  • 1 su bardağı süt

Karpuzlu Dondurma Yapılışı

  1. Karpuzları kabuksuz bir şekilde blenderda güzelce eziyoruz. Daha sonra içine sütü ilave ediyoruz. Bir kere de birlikte karıştırıp eziyoruz.
  2. İstediğiniz bir kaba dolduruyoruz. En az 4-5 saat buzlukta bekletiyoruz.

Not

Karpuzlu dondurmamız hazırdır. İsteğe bağlı olarak şeker ilave edebilirsiniz…Afiyet olsun…

simge serçe: