X
    Categories: Yemek TarifleriSandviç Tost Tarifleri

Etli Fajita Tarifi

Fajita Dürüm Tarifi

Etli Fajita Tarifi

Kaç Kişilik: 2

Hazırlama Süresi: 15 Dakika

Pişirme Süresi: 20 Dakika

Hazırlaması bir o kadar kolay ve yemesi bu okadar lezzetli olan etli fajita dürümler sizin için vazgeçilmezler arasında yerini alacak.

Malzemeler

  • 200 gram bonfile
  • 2 adet lavaş
  • 1 adet kırmızı biber
  • 1 adet yeşil biber
  • 6-7 adet mantar
  • 2-3 adet marul yaprağı
  • 1/2 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber

Etli Fajita Yapılışı

  1. Tavayı ısıtıp zeytin yağı ile yağladıktan sonra biberleri ekleyip pişirmeye başlıyoruz.
  2. Sotelediğimiz biberlere jülyen doğranmış etleri ilave edip sotelemeye devam ediyoruz. Mantarları yıkayıp temizledikten sonra tavaya ekleyip karıştırıyoruz. Etleri pişmeye başlayınca baharatları da ilave ediyoruz. Lavaşlarında aromasını alması için tavanın üstüne kapatıyoruz.
  3. Isınan lavaşlara etleri koyduktan sonra üzerlerine marulları ekleyip lavaşları rulo şeklinde sarıyoruz.

Etli Fajita – Tarif Önerisi

Yapımı bu kadar pratik ve fazlasıyla leziz olan fajita dürümün afiyetle yeneceğinden şüphemiz yok 🙂

Yunus: