Zencefilli Havuç Salatası Tarifi
Zencefilli Havuç Salatası Tarifi

Zencefilli Havuç Salatası Tarifi

Kaç Kişilik: 4-6

Hazırlama Süresi: 15 Dakika

Zencefil gribin baş düşmanı. Boğaz ağrısına, kırıklığa çok iyi geliyor. Zencefilli Havuç Salatası‘nı sofradan eksik etmemek gerekiyor.

Malzemeler

  • 500 gr havuç
  • 50 gr zencefil
  • 1 adet limon
  • zeytinyağı
  • yeteri kadar tuz

Zencefilli Havuç Salatası Yapılışı

  1. Havuç ve zencefilin kabukları soyulur. Havuç ve zencefiller rendelenip, birbirine karıştırılır. Limon, tuz ve zeytinyağı ile harmanlanıp, 5-10 dk bekletildikten sonra servis edilir.

Not

Afiyet Olsun.

CEVAP VER