Pirzola Tarifi
Pirzola Tarifi

Pirzola Tarifi

Kaç Kişilik: 2-3

Hazırlama Süresi: 5 Dakika

Pişirme Süresi: 10 Dakika

Et yemekleri en kolay yemeklerdir sadece doğru marine edilmesi gereklidir. Pirzola tarifimizdeki marine ile birlikte güzelce dinlendirilirse yumuşacık bir kıvam alacaktır 😉

Malzemeler

  • Yarım kilo pirzola
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • tuz
  • karabiber
  • kekik
  • pul biber

Yapılışı

  1. Etleri bir kabın içine koyuyoruz. Üzerine baharatları ve zeytinyağını ilave edip güzelce harmanlıyoruz. Streç film ile sarıp vaktiniz varsa minimum 1 saat buzdolabında dinlendiriyoruz.
  2. Kızartma yapacağımız tavayı ısıtıyoruz. Üzerine etlerimizi koyuyoruz. Mühürleme işlemini yüksek ateşte yapıyoruz. Daha sonra yanmaması için orta ateşe alıp er iki tarafını 4-5 dakika kapağı kapalı şekilde pişiriyoruz.

Not

Pirzola tarifi hazırdır.Afiyet olsun.

CEVAP VER