papalina-tarifi
papalina-tarifi

Papalina Tarifi

Kaç Kişilik: 6-8

Hazırlama Süresi: 10 Dakika

Pişirme Süresi: 20 Dakika

Bu da bir balık ürünü ismi çok az duyulmuş olmasına rağmen papalina çok lezzetli bir deniz ürünüdür. Hemen nasıl yapıldığını öğrenelim.

Malzemeler

  • 1 kilo papalina
  • 1 demet roka
  • 1 tane limon
  • 2 tane kırmızı soğan
  • Yeteri kadar çiçek yağı

Papalina Tarifinin Yapılışı

  1. Papalinalarımızı ayıklıyoruz ve bir miktar una buluyoruz. Çiçek yağımızda iyice kızarttıktan sonra roka, limon ve kırmızı soğanla servis edebiliriz, afiyet olsun.

Not

Notumuz

CEVAP VER