Muzlu Magnolia Tarifi
Muzlu Magnolia Tarifi

Muzlu Magnolia Tarifi

Kaç Kişilik: 6

Hazırlama Süresi: 15 Dakika

Pişirme Süresi: 20 Dakika

Kat kat lezzet muzlu magnolia tarifi sevdikleriniz tarafından çok beğenilecektir.Emin olun sunumuyla da lezzetiyle de çok hoş bir uyum içerisinde olan muzlu magnolia pudingi hep yapmak isteyeceksiniz.Çünkü yapımı hiç zor değil 🙂

Malzemeler

  • 1 paket sade büsküvi
  • 2 adet muz

Puding için

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 2 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yemek kaşığı margarin
  • 1 paket vanilya

Muzlu Magnolia Puding Yapılışı

  1. Muzlu magnolia yapımına pudingi hazırlayarak başlıyoruz.Süt, şeker, yumurta sarısı, un ve nişastayı bir tencereye alıp sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirelim.
  2. Puding kaynadıktan sonra ocağın altını kapatalım ve margarinle vanilyayı ekleyip güzelce karıştıralım.Pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırmamız gerekiyor.Eğer pürüzüler oluşuysa bir blendır yardımıyla pürüzleri giderelim 🙂
  3. Büsküviyi elimizle irili ufaklı parçalara ayıralım.Muzu da ince ince dilimleyelim.Servis esnasında dilerseniz bardak dilerseniz de ufak kavanozlar kulanabilirsiniz.
  4. Servis edeceğimiz kaplara önce 1’er kepçe puding dökelim.Üzerine muz ve büsküvi kırıntılarından dökelim.Yine üzerine krema, muz ve büsküvileri sırasıyla paylaştıralım.
  5. Buzdolabında 2-3 saat kadar beklettikten sonra muzlu magnolia servise hazırdır.

Not

Muhteşem lezzetiyle muzlu magnolia pudingi hazırlaması da işte bu kadar kolay.Afiyetler olsun.

CEVAP VER