Hindistan cevizli lokum topları tarifi
Labneli lokum tarifi

Labneli Lokum Tarifi

Kaç Kişilik: 2-4

Hazırlama Süresi: 10 Dakika

Pişirme Süresi: 15 Dakika

Küçük küçük hazırladığımız labneli lokum tarifimizi sizlerle paylaşacağım. Çok kolay hem de çok lezzetli. Hemen nasıl yapıldığını öğrenelim.

Malzemeler

  • 1 bardak süt
  • 9 kaşık şeker
  • 9 kaşık irmik
  • Yarım paket kadar labne
  • Bir miktar hindistan cevizi

Labneli Lokum Tarifinin Yapılışı

  1. İlk olarak bir tencerenin içine sütümüzü, irmiğimizi ve şekerimizi alıp iyice pişirdikten sonra labne peynirimizi de ilave edip 10 dakika kadar çırpıyoruz.
  2. Daha sonra küçük parçalar koparıp hindistan cevizine buluyoruz. Labneli lokum tarifimiz servise hazır.

Not

Afiyet olsun.

CEVAP VER