kuru cacik tarifi
kuru cacik tarifi

Kuru Cacık Tarifi

Kaç Kişilik: 2-4

Hazırlama Süresi: 10 Dakika

Balık sofralarının vazgeçilmezlerinden olan yoğurtlu mezelerin en çok tercih edilen tariflerinden olan yapılışı pratik Kuru Cacık ı çok seveceksiniz…

Malzemeler

  • 250 gram süzme yoğurt
  • 2 adet salatalık
  • 2 diş sarımsak
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Kuru nane

Kuru Cacık Yapılışı

  1. Salatalıkları küçük küçük incecik doğruyoruz. Süzme yoğurdu ve salatalıkları servis tabağına alıyoruz. üzerlerini rendelenmiş sarımsakları da koyuyoruz. Tuzu ve zeytinyağını da koyup güzelce harmanlıyoruz. Üzerine de zeytinyağı ve nane ile süsleyip servis ediyoruz.

Not

Kuru Cacık Tarifimiz hazırdır. Afiyet olsun.

CEVAP VER