Havuç Tatlısı Tarifi
Havuç Tatlısı Tarifi

Kremalı Havuç Tatlısı Tarifi

Kaç Kişilik: 6-8

Hazırlama Süresi: 20 Dakika

Pişirme Süresi: 25 Dakika

Hem lezzetli hem de çok pratik olan havuç tatlısı tarifimi sizlerle paylaşıyorum. Hemen nasıl yapıldığını görelim ve evlerimiz de bu lezzeti deneyelim.

Malzemeler

  • 1 kilo havuç
  • 400 gram şeker
  • 1 paket petibör bisküvi
  • 1 bardak ceviz içi
  • 1 çay bardağı kadar hindistan cevizi
  • 1 paket krem şanti
  • 1 bardak süt

Havuç Tatlısı Tarifinin Yapılışı

  1. Havuçlarımızı soyup güzelce rendeleyelim. Şekerimizi de ilave edip yarım saat pişirelim. Bisküvilerimizi ve cevizlerimizi küçük parçalara bölelim.
  2. Bunları havuçlarımız ile karıştıralım. 2 saat boyunca dolapta bekletelim ve  krem şantimizi süt ile hazırlayıp üzerine dökelim havuçlu karışımımızın.

Not

Afiyet olsun.

Malzemeler

CEVAP VER