Karnabahar Kızartması Tarifi
Karnabahar Kızartması Tarifi

Karnabahar Kızartması Tarifi

Kaç Kişilik: 2-4

Hazırlama Süresi: 1 Dakika

Pişirme Süresi: 25 Dakika

Akşam yemeklerimiz çok faydalı olsun diye bugün de karnabahar kızartması tarifini vereceğim sizlere.  Hemen yapmaya başlayalım.

Malzemeler

  • Karnabahar
  • 2 tane yumurta
  • 2 kaşık un
  • Yeteri kadar un
  • Çiçek yağ

Karnabahar Kızartması Tarifinin Yapılışı

  1. Karnabaharın çiçeklerini kopartıyoruz ve tenceremize alıyoruz. Tenceremize suyumuzu ve tuzumuzu koyup karnabaharımızı haşlıyoruz.
  2. Bir kabın içine yumurtalarımızı kırıyoruz ve unumuzu tuzumuzu da ilave edip karıştırıyoruz. Haşladığımız karnabaharın her yerini karışımımıza buluyoruz.
  3. Çiçek yağımızda kızartıp servis ediyoruz.

Not

Afiyet olsun.

CEVAP VER