ızgara kabak tarifi
ızgara kabak tarifi

Izgara Kabak Tarifi

Kaç Kişilik: 2-4

Hazırlama Süresi: 5 Dakika

Pişirme Süresi: 15 Dakika

Pirzola, biftek gibi yemeklerin yanına çok yakışan sebze tariflerinden sadece biri Izgara Kabak Tarifi…

Malzemeler

  • 4 adet kabak
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • tuz

Izgara Kabak Yapılışı

  1. Kabakları yıkayıp iki ucunu kesiyoruz. Uzunlamasına dörde bölüyoruz.
  2. fırça yardımı ile kabak dilimlerinin arkasını önünü yağlıyoruz. Ve hafif tuzluyoruz.
  3. Isınmış ızgara tavasında ya da fırının ızgarasında önünü arkasını kızartıyoruz.

Not

Izgara Kabak Tarifin, üzerine peynir serpiştirebilirsiniz… Afiyet olsun.

CEVAP VER